Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

61 comments:

  1. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    follower ke 663

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yumida Huda singgah.. InsyaAllah, esok saya singgah ya.. =)

      Delete
  2. salam perkenalan dari ciklaili.com.

    * singgah dari segmen MiaLiana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ciklili.com singgah.. Salam perkenalan drpd saya juga..

      InsyaAllah, esok saya singgah ya.. =)

      Delete
  3. DARI SEGMEN SAMA :)
    already follow here~
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Niera singgah.. InsyaAllah, esok shira singgah ya.. =)

      Delete
  4. As salam, singgah dr segmen yg sama, jalan2 sini dan follow here :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Seneorita Baharin singgah.. InsyaAllah, esok saya singgah dan follow ya.. =)

      Delete
  5. Selamat bersegmen ya, Shira.
    Ibu singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ibu singgah.. InsyaAllah, esok saya singgah dan follow ya.. =)

      Delete
  6. Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, Mira..

      Terima kasih Mira singgah sini.. InsyaAllah, esok saya singgah pula ya.. =)

      Delete
  7. BW, selamat bersegmen & follow

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih aynora nur singgah.. InsyaAllah, esok saya singgah dan follow ya.. =)

      Delete
  8. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, Khairil Mazri..

      Terima kasih Khairil Mazri singgah.. InsyaAllah, esok saya singgah ya.. =)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. DARI SEGMEN SAMA :)
    Dah follow sini~
    Jangan lupa follow saya balik k~

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen :D
    Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    Done follow #670

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. haii :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

    ReplyDelete
  20. salam kenal..BW sini dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  21. asmar mai kunjung balik

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/kaabah.html

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan dari segmen yang sama...
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. done follo cnie. . :) dr segmen sma. . :D
    gudluck. . :3

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  24. dtg sini jejalan cari button follow hehe!!

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. Salam ziarah Ummi singgah sini ye :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini dan follow jugak^^
    jenguk kita pulak ya

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  30. singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  32. mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow blog nie..if u free follow me k ..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  33. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  36. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  37. shad datang tinggal jejak sini, dari segmen sama..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  38. salam perkenalan..
    ss datang dari segmen kak Mia..

    :)

    ReplyDelete
  39. Dari segmen yg sama:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jemput ke blog yumida

    ReplyDelete
  40. jalan-jalan di pagi hujung minggu ^^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  41. salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    #688

    ReplyDelete
  42. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
  43. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  44. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    ReplyDelete
  45. singgah dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  46. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat