Maera Ismail Giveaway 2013

Klik banner untuk join!! <3

Seperti biasa, kalau takde perkongsian belog ini akan menjadi belog join GA sana, Contest sini. Huhuhu.

Ini GA ke-3 yang saya join untuk bulan April 2013. Lepas ni, kena banyak update something yang useful to readers. InsyaAllah. Next week sedikit busy masa siang, kalau takde pape atau keletihan, akan diupdate sharing yang akan diperolehi nanti.

Ok, berbalik kepada banner GA dan tajuk entri. Jomlah ramai-ramai join. Sama-sama berkenalan dan memeriahkan segmen kak Maera ni. Nak tahu kenapa ada GA by kak Maera ni? Sebabnya kak Maera baik hati nak menghadiahkan shawl labuh yang dibuatnya sendiri sempena anniversary blog kak Maera yang akan menginjak ke tahun ke 3 pada 10 hb Mei ini. Jadi itu sebabnya ada giveaway by kak Maera.

Tarikhnya bermula harini tau, 5 April 2013 dan bakal berakhir pada tanggal 9 Mei 2013.

Kak Maera akan umumkan siapa yang menang GA ni pada 10 Mei 2013.

Semua ada peluang memenangi GA kak Maera sebabnya pemenang akan dipilih secara random menggunakan www.random.org. So, siapa yang bertuah pasti menang!! Saya nak jugak memang!! :D

Syarat-syarat yang dikenakan mudah saja. Lelaki perempuan boleh join!! Kalau jejaka yang menang shawl,  bolehlah bagi kat yang insan tersayang seperti wife ke, kakak adik ke, atau pun mak pun boleh kan! ;)

Dan yang paling best serta menarik adalah semua yang join GA ni layak untuk berada di dalam bloglists www.maeraismail.com.

Best kan dan sangat mudah bukan?? Apalagi, jom join!!! ;)

6 comments:

  1. dtg dr segmn yg sama.selamat berjaya!http://www.jiakreatifelt.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks datang sini.. Nanti kita dtg ye.. :)

      Delete
  2. salam..gud luck to us...amin
    singgah n follow back jom
    http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat