Strategi Kufar untuk Menghalang Khilafah

Video memaparkan, Sheikh Khalid Yasin bekas paderi kristian di Amerika yang telah masuk islam yang membongkar rahsia agenda barat dalam menghalang penyatuan untuk menegakkan Khilafah Islamiyah.

Bagaimana usaha-usaha kufar barat dalam melabelkan pecahan dalam umat Islam dan mengkategorikan untuk membandingkan yang mana bagus dari pandangannya, dan yang melampau juga dari pandangannya, sehingga berjaya membentuk pemikiran umat islam bersetuju serta mengikut telunjuknya. Yang paling mengecewakan adalah apabila pemimpin umat Islam itu sendiri yang menjadi ejen untuk melaksanakan agenda kufar mereka, dan bagaimana bersungguh-sungguhnya barat melaksanakan agenda tersebut dari setiap sudut, pada masa yang sama umat Islam hanya memikirkan soal ibadah ruhiyah semata-mata.

Jadi marilah kita sama-sama bangkit, dengan kebangkitan yang sebenar yang akan membawa suatu perubahan yang hakiki, yang mana sehingga setiap umat islam dimuka bumi ini telah jelas dan faham tentang pentingnya menegakkan Institusi Khilafah yang akan menyinari serta menaungi seluruh alam ini dengan melaksanakan hukum syara', sekaligus menghantar pasukannya untuk mengajar kebiadaban kufar barat.

2 comments:

  1. aslm,Masyaallah bertapa telitinya perancangan kufr dlm menjahanamkan islam namun usaha mereka itu sia2

    Allah swt berfirman bahwa Dialah yg tlh mgutuskan Rsulnya dgn membawa ptunjuk (quran) dan agama yang benar utk dimenagkan ats sgala agma wlpn org2 musyrik x menyukainya At TaUbaH 33

    ReplyDelete
  2. salam...
    topik yg baik..Pembongkaran yg saat bagus utk menyedarkan setiap muslim di muka bumi ini dengan agenda jahanam kaum yahudi laknatullah..

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat