Segmen Pantas AisyahHumaira

Assalamualaikum, kawan-kawan,

Sekali lagi saya join contest/giveaway/segmen yang entah ke berapa kali. Apa yang pasti, terbanyak untuk 2 bulan pertama 2013. Haishh.

Saya rasa, ini merupakan salah satu untuk rakan-rakan blogger lain kenal akan kewujudan blog saya yang sangat tidak menarik apatah tertarik untuk dibaca malah dikunjungi. Huhuhu. Sambil-sambil tu, saya juga dapat mengenali blogger-blogger baru yang hebat dan blogger-blogger lama yang sangat friendly dan baik hati. Hiks.

Apapun, bagus untuk kenal blogger-blogger lain dan apa yang mereka faham serta fikir tentang kehidupan ini. Adakah bila bangun tidur je mesti fikirkan update blog/blogwalking/rapatkan ukhwah sesama blogger dengan attend event atau mesti fikirkan apa yang kita buat hari ini adalah saham akhirat kita untuk hari mendatang? Wallahualam.

  
Klik banner untuk join. Cepat sebelum tamat jam 1 petang 2.2.2013 Hehe.

7 comments:

  1. Salam ukhuwah :) sementara tunggu pukul satu , walking here ^^

    http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

    SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

    #Niera dah follow sini :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  4. done follow ur bloggy dear... semoga berjaya dalam bersegmen ye

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    salam kenal dari nana....heee

    ReplyDelete
  6. Hye ! already follow n BW here .
    Do visit my blog too k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  7. #650

    BW n follow dr segmen yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat