Tagged!!

"Dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang"


Peraturannya:

Sahlan ginddan2.. Mai check this out..

Perkara2 yang perlu anda lakukan ialah:

1) Copy gambar amal Islam di bawah. Copy satu post ni pun tak ape. Mudah dan menjimatkan masa. harapnye gitu..



2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang tahu? Lebih2, lagi bagus. Terlebih? Jangan melampau sudah. Calon-calon terpilih:

Dinah
Ida-Lee
Amar (KMPk)
Nabila
Fatba
Kak Ain
Kak Jie
Ainul
Prince Farkhan
Kak Insyirah Ameer

Alhamdulillah. Selamat dibereskan. Marilah bersama-sama menuju ke arah mesej yang gambar di atas sampaikan. InsyaAllah. Semoga berjaya! Very simple!

Saya sekadar menjawab tag dari sahabat saya, Dija. Sebenarnya saya tak tahu nak tag siapa, jadi 10 yang tak bernasid baik tu, sorry. Anda di tagged!! Layankan je.. Huhu

6 comments:

  1. Mende citernya?

    ReplyDelete
  2. Entahlah, ana pun tak pasti..
    Ana jawab tag dari sahabat sahaja..
    Anta rasa apa ya??

    ReplyDelete
  3. Tiba-tiba layan tagged..

    ReplyDelete
  4. Sekadar suka-suka..
    Memenuhi permintaan sahabat.
    Harus sahaja hukumnya..

    ReplyDelete
  5. Tidak la smp tak bernasib baik..
    Bukan ker awk ajak yg di tagged tue beramal... ;p
    Hehehe (^_^)

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat