Orang dolu-dolu Pun ada FaceBook...




Sila klik gambar-gambar di atas untuk paparan yang lebih jelah. ;)


Thanks to the email sender.

My friend said,
"Amboi, senyum sorang-sorang."
Me said:
"Emel ni ha, kelakar. Teehee."

4 comments:

  1. huahuahua!~

    paparan lebih 'jelah'?

    ReplyDelete
  2. Salam...

    Thanks for the sharing post..Nice!

    Saya pernah terlihat post seperti ini...Tapi lagi lama dari masa kt post WM. Sebabnya, facebooker itu orang2 dahulu..like hitler..

    yg menariknya, Khalifah di zaman Uthmaniyyah pun ada..sebab ape menarik??..sbbnya adalah, perbualan diantara Khalifah itu dgn seorang yahudi terkaya yg membeli tanah pelestin..dan rasanya, anti sendir tahu sejarahnya macamna,kn?..dialog in english..tp sayang pulak..sy lupa nk bookmark page tuh..huhuhu..


    klu terjumpa lagi, sy link kn..:)

    ini link yg masih berada dlm bookmark sy..:)
    http://blog.sepaku.net/taip_jer/kalaulah-facebook-wujud-lebih-awal/

    ReplyDelete
  3. SoutulMujahid,


    huhuhuhu..

    taip laju sangat sampai tak perasan..

    ReplyDelete
  4. Panglima Kungfu

    Wslm, PK..

    Welcome, sharing is loving.. :D

    Really? macam best kan sebab boleh tahu apa yang dibincangkan di wall tersebut.. Tapi nak buat mcmana kan.. Anyway, thanks for the link.. ;)

    ReplyDelete

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat