Global Campaign For KHILAFAH

Assalamualaikum, sahabat sekalian..

Hari nih dah 2 Syaaban 1431H. Kita dah menghampiri ke bulan Ramadhan Al-Mubarak. Adakah bulan Rejab 2 hari lepas berlalu dengan sia-sia? Semestinya tidak. Apakah yang telah berlaku? Mari kita saksikan peristiwa yang berlaku pada 28 Rejab. InsyaAllah, semoga bermanfaat dan terbuka minda saudara/i.


Temuramah bersama Presiden HTM Sempena 28 RejabHIZBUT TAHRIR MALAYSIA MENGADAKAN SERUAN DALAM RANGKA MENYERU SELURUH KAUM MUSLIMIN SEMPENA TANGGAL 28 REJAB IAITU TARIKH DIMANA JATUHNYA DAULAH KHILAFAH AR-RASYIDAH , INSTITUSI PEMERSATU UMMAH DAN PENJAGA UMMAH. DAULAH KHILAFAH INI TELAH DIRUNTUHKAN OLEH PENGKHIANAT ISLAM YANG UTAMA, MUSTAFA KAMAL LA'NATULLAH 'ALAIH DENGAN BANTUAN PENJAJAH KUFFAR BRITISH.

UMAT ISLAM HARUS MENYEDARI BAHAWA PADA SAAT INI KITA TELAH KEHILANGAN PELINDUNG YANG SETIA MELINDUNGI KITA DARIPADA ANCAMAN KUFFAR YANG SENTIASA MAHU MELENYAPKAN CAHAYA ALLAH INI. NAMUN, JANJI ALLAH BAHAWA KHILAFAH KALI KEDUA AKAN DITEGAKKAN ITU PASTI AKAN BERLAKU DAN KITA MENGIMANI HAL TERSEBUT.

KEBANGKITAN UMAT ISLAM ITU SEMAKIN JELAS TERLIHAT DAN SELAMA 1400 TAHUN INI, TIDAK PERNAH ADA SATU MASA DIMANA UMAT ISLAM SELURUH DARIPADA TIMUR, TANAH ARAB, INDIA, CINA, AFRIKA, RUSIA, HINGGA KE EROPAH SEDANG BANGKIT INGIN MENEGAKKAN KEMBALI KEMULIAAN KAUM MUSLIMIN. KEBANGKITAN ITU SEMAKIN TERLIHAT, PERCAYALAH WAHAI KAUM MUSLIMIN! MAKA BANGUNLAH BERSAMA-SAMA MEMPERJUANGKAN PERKARA YANG MULIA INI YANG DENGANNYA HUKUM ALLLAH AKAN DITERAPKAN, IAITU DAULAH KHILAFAH AR-RASYIDAH 'ALA MINHAJ NUBUWWAH! ALLAHU AKBAR!!!


"SUARAKANLAH KEBENARAN WALAU KEPALAMU MELAYANG KERANANYA..."

Video ini adalah terbitan Medium Syiar Production. Tiada Hak Cipta di dalam Islam. Layari www.mykhilafah.com

No comments:

Post a Comment

Syukran for your nice comment. Please leave your comment again!!! (^_^)

 

Copyright © 2013 | Wanita Mustanir | by Cik Bulat